Clark Griswold jednoho dne přišel domů a zdělil rodině,že mu uznali jeho speciální recept na uchovávání potravin a že vydělal spoustu peněz.Hned dostal nápad-vyrazí na dovolenou do Las Vegas,města divokých večírků,neonů a hlavně hazardních her....

Popis

Clark Griswold jednoho dne přišel domů a zdělil rodině,že mu uznali jeho speciální recept na uchovávání potravin a že vydělal spoustu peněz.Hned dostal nápad-vyrazí na dovolenou do Las Vegas,města divokých večírků,neonů a hlavně hazardních her. Prvotní reakce jeho teenagerských dětí Rustyho a Audrey a jeho ženy Ellen nejsou moc pozitivní. Po dlouhém přemlouvání nakonec Ellen,Rusty a Audrey svolí. A tak se vydají do Las Vegas. Hned první den si vyzkouší luxusní casino The Mirage a ubytují se v hotelu MGM Grand. Šťastný Clark hned vyrazí s Ellen do casina a utrácí peníze,při čemž se z Clarka stane gamebler a do Ellen se zamiluje americký populární zpěvák Wayne Newton.

Audrey a Rusty se do casina také vydají ale zjistí,že je sem vstup povolen až od 21 let. A tak se Rusty vydá shánět falešný občanský průkaz a Audrey se rozhedne,že se vzdálenou sestřenkou Vicky začne vydělávat tancem v kleci v nočních podnicích. Rusty sežene falešný průkaz a začne všude vystupovat pod jménem Nick Papageorgio. Začne bohatnout a obcházet herní automaty,na kterých se hraje o luxusní auta. Vyhraje celkem 4krát. Clark propadá stále více hracím automatům a stále více potkává zrádného krupiéra,u kterého stále prohrává. Náhle se objeví Clarkův bratranec Eddie a od té chvíle začne mít Clark ještě větší smůlu. Ellen pozve Wayne Newton na jeho koncert v Las Vegas. Wayne se do Ellen zamiluje a Clarkovi už díky Eddiemu i krupiérovi začínají praskat nervy.

A tak se rozhodne,že s tím přestane. Ovšem,to není tak jednoduché. Audrey vždy zapomene vyzvednout peníze za její tanec,Rusty utrácí na masážích a drahých špercích,Ellen vyhazuje peníze za drahé róby a Clark za hráčství. A tak se ocitnou na mizině. Zbývají poslední 2 dolary. Jak nakonec Clark,Ellen Rusty a Audrey tuto krizi vyřeší? Zůstanou na mizině,nebo budou chytří a spojí své síly? To se dozvíte,pokud si pustíte tuto úžasnou komedii,která je volným pokračováním Bláznivé dovolené a Bláznivé dovolené v Evropě.

Autor: barbaraburess