Swinging Safari
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama
Délka:
97 min
Země:
Australie, 2018
Svérázná satira z prostředí typické australské plážové čtvrti, se odehrává na vrcholu léta v 70. letech minulého století.Komedie zachycuje nevinnost éry lehkovážného rodičovství, neustálých spálenin od slunce a nevázaného chování...

Popis

Svérázná satira z prostředí typické australské plážové čtvrti, se odehrává na vrcholu léta v 70. letech minulého století.Komedie zachycuje nevinnost éry lehkovážného rodičovství, neustálých spálenin od slunce a nevázaného chování dospělých.

Austrálie roku 1975. Předměstí podél pláže Nobbys je místem, které se točí kolem surfových prken, dětských olejíčků, krabicových vín a nového zázraku zvaného Kentucky Fried Chicken. Čtrnáctiletý Jeff ze snaží zorientovat ve světě měnícím se rychleji než jeho hormony, a vypořádat se se svou platonickou láskou k nesmělé a citlivé dívce ze sousedství jménem Melly. Když se plážové městečko náhle stane středem pozornosti poté, co je na břeh vyplaveno tělo dvousettunové velryby, Jeff a Melly jsou přesvědčeni, že je to ta největší věc, jaká je kdy v životě potkala. Jejich výstřední rodiče mezitím dohánějí sexuální revoluci, která také doplula až na australské pláže. A po vzoru rozkládající se velryby se má všechno záhy příšerně pokazit.