Otec (Bohumil Klepl) neví, jak říct, co si myslí. A tak hraje divadlo,sobě i ostatním. Malému synovi loutkové. Dřevěné figurky mohou povědět víc. Například, že se rodina kvůli Vojtovi (Vojtěch Orel) postiženému Downovým syndromem musí přestěhovat...

Popis

Otec (Bohumil Klepl) neví, jak říct, co si myslí. A tak hraje divadlo,sobě i ostatním. Malému synovi loutkové. Dřevěné figurky mohou povědět víc. Například, že se rodina kvůli Vojtovi (Vojtěch Orel) postiženému Downovým syndromem musí přestěhovat do domu s velkou zahradou, kolem níž se dá postavit pořádný plot. Aby přes něj lidi neviděli.

Anička (Anna Štíchová), dvanáctiletá sestra Vojty, váhá, zda se schovávat uvnitř. Venku totiž potkává Honzu, který má moc sympatického psa. A Honza je celý po něm! Maminka (Zuzana Bydžovská) žádný plot nechce. Přeje si, aby, až jednou spadne a to bude brzy, když jej buduje tatínek - za ním žila docela normální rodina.

Otec, matka, dcera a syn všichni vlastně stojí o obyčejnou lásku a mají všední starosti. Jenže některým (staropanenská učitelka I. Chýlkové) se může jejich příběh zdát trochu divný. To oni jsou možná jiní?