Haley a Claire jsou nejlepší kamarádky, dny tráví tím, že na pláži pozorují jednoho nádherného blonďatého plavčíka jménem Ray, po kterém jedou skoro všechny holky z okolí. Kamarádky nemají tu odvahu ho oslovit, a tak jim nezbývá nic jiného, než...

Popis

Haley a Claire jsou nejlepší kamarádky, dny tráví tím, že na pláži pozorují jednoho nádherného blonďatého plavčíka jménem Ray, po kterém jedou skoro všechny holky z okolí. Kamarádky nemají tu odvahu ho oslovit, a tak jim nezbývá nic jiného, než si o něm jen povídat, pozorovat ho a snít. Jedné noci se strhne strašná bouřka a obrovské vlny se vylijí na břeh, zatopí to i celý bazén. Holky v něm objeví mořskou pannu - Aquamarine a s tou se spřátelí, Aqua jim poví, že když jí pomůžou najít lásku, tak jim splní jedno přání.

Jelikož se má Haley stěhovat, je oběma jasné, že prostě Aque musí pomoci. A tak se tedy vydají na lov, Aqua se ale na první pohled zamiluje do Raye a holky řeší dilema, jestli jí jejich milovaného Raye nechat, nakonec to přání je silnější než jejich láska k Rayovi, a tak se rozhodnou pro Aquamarine jeho lásku získat. Použijí veškeré holčičí taktiky, které vyčetly z časopisů, jak se ale zdá, Aqua nikdy o balení kluků neslyšela, takže to vypadá jako nadlidský úkol.