Agentura bez rizika
Typ:
seriál
Žánr:
drama, mystery, kriminální
Délka:
60 min
Motto:
Soukromá investigativní společnost zbavuje své klienty problémů rychle, a hlavně diskrétně.
Země:
USA, 2005
Máte problémy nebo řešíte nepřekonatelný problém, ale nemůžete riskovat publicitu? Nemůžete se - ať už z jakéhokoliv důvodu - obrátit na policii? Můžete přijít o všechno a zároveň máte dost na zaplacení poplatků? Pak se obrátíte na Judd Risk...

Popis

Máte problémy nebo řešíte nepřekonatelný problém, ale nemůžete riskovat publicitu? Nemůžete se - ať už z jakéhokoliv důvodu - obrátit na policii? Můžete přijít o všechno a zároveň máte dost na zaplacení poplatků? Pak se obrátíte na Judd Risk Management (JRM), soukromou investigativní společnost, která zbavuje své klienty problémů rychle, a hlavně diskrétně.

V novém seriálu Agentura bez rizika, v němž hrdinové v každé šedesátiminutové epizodě čelí intrikám, zastrašování a vydírání, byli obsazeni Tim Daly (Rodina Sopránů, Ring volný, Zelené peklo, Odpadlík, Uprchlík), Garcelle Beauvais-Nilon (Policie New York, Česká spojka, Super finta, Modelky s r. o.), A. J. Langer (Lidé pod schody, Útek z L. A.), Laura Leighton (Melrose Place, Beverly Hills 902 10), Eric Mabius (Resident Evil, Velmi nebezpečné známosti, Čtyři do trojky), Rick Worthy (Zatímco jsi spal, Sám doma a bohatý, Star Trek: Vzpoura) a Natalie Zea (Kluci nepláčou, Kriminálka Las Vegas).

Výkonným producentem série je John McNamara, který produkoval také kupříkladu seriál Lois & Clark: Nová dobrodružství Supermana.