Detektiv Gervais už po léta honí krále zlodějů Curtise. Nyní má jedinečnou šanci - z Paříže náhle zmizeli všichni obyvatelé a zůstal pouze jeho protivník. Francouzskou akční komedii natočili herečtí představitelé obou hlavních...

Popis

Detektiv Gervais už po léta honí krále zlodějů Curtise. Nyní má jedinečnou šanci - z Paříže náhle zmizeli všichni obyvatelé a zůstal pouze jeho protivník. Francouzskou akční komedii natočili herečtí představitelé obou hlavních postav.

Francouzská akční komedie vám předvede město plné světel - Paříž, jak jste ji doposud nikdy nespatřili. Gervais je policejní detektiv, který už po léta honí mazaného krále zlodějů Curtise. Ten mu zatím vždycky unikl a udělal z něho hlupáka. Jednoho rána se však Gervais probudí v liduprázdné Paříži, z níž zmizeli všichni obyvatelé. Vlastně ne úplně všichni. Zůstal tu Curtis, který se řítí prázdnými ulicemi rychlostí závodníka Formule 1. Jsou tu jenom oni dva, Paříž je pouze jejich. Není to ta nejlepší příležitost pro zakopání válečné sekery? Jenže to neznáte Gervaise. Ten má jediné přání - dostat Curtise za mříže.