Rosewood je perfektní malé město. Tak tiché a nedotknuté, že by jste nikdy neřekli, že v sobě ukrývá tolik tajemství. Jedno z těch nejhorších tajemství je spjato s dívkami — Aria, Spencer, Hanna a Emily, čtyři kamarádky, jejichž největší...

Popis

Rosewood je perfektní malé město. Tak tiché a nedotknuté, že by jste nikdy neřekli, že v sobě ukrývá tolik tajemství. Jedno z těch nejhorších tajemství je spjato s dívkami — Aria, Spencer, Hanna a Emily, čtyři kamarádky, jejichž největší tajemství má být už brzo odhaleno.
Před rokem zmizela dívka Alison, královna jejich skupiny, a dívky mezi sebou přísahaly, že se k tomu nebodou už nikdy vracet. Myslely si, že jejich tajemství zocelí jejich přátelství, ale opak se stal pravdou.

Když se v měste začne více mluvit o záhadném zmizení Alison, dívky začnou dostávat tajemné zprávy s podpisem "-A" – s obsahem, který mohla vědět jedině Alison. Ale Alison je přece mrtvá. Nebo není? Kdokoliv může zjistit jejich tajemství, a zdá se, že je stále někdo sleduje. Dívky si opět začínají hledat cestu k sobě.