KAMEŇÁK byl inspirován bezpočtem "KAMENNÝCH" vtipů, nás zavádí do poklidného jihočeského městečka. Žije tu svým neměnným rytmem celá řada typicky českých postav a postaviček i "prototypových" rodin. Tak třeba Novákovi. Otec Pepa je kapitánem...

Popis

KAMEŇÁK byl inspirován bezpočtem "KAMENNÝCH" vtipů, nás zavádí do poklidného jihočeského městečka. Žije tu svým neměnným rytmem celá řada typicky českých postav a postaviček i "prototypových" rodin. Tak třeba Novákovi. Otec Pepa je kapitánem městské policie, jeho žena Vilma je učitelkou, dcera Julie studuje "zdrávku" a devítiletý Pepíček neumlčitelným způsobem komentuje všechno co se jen v okolí šustne.

Doslova oči navrch hlavy ten kluk začne mít ve chvíli, kdy z Anglie do KAMEŇÁKOVA přijede šlechtický pár kterému byl, v rámci restituce, navrácen zdejší zámek. Na malém městě se nic neutají a tak záhy všichni ví, že lord sem přijel hle hledat poklad po svém otci. Taková zpráva postaví na nohy celý KAMEŇÁKOV a třem místním mafiánům - zbohatlíkovi Khonovi, fešáckému primáři a protřelému kriminálníkovi - doslova nedá spát. A pak se teprve začnou dít věci.