Horákovi
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný
Délka:
55 min
Motto:
„Jeden za všechny, všichni za rodinu! O složitém fungování moderní rodiny.“
Země:
Česká Republika, 2006
Horákovi je rodinný seriál natočený v roce 2006. Když Janovi Horákovi (Igor Bareš) zemřela manželka Marta zůstal sám se svými syny Tomášem, Ondřejem a Jakubem (Jakub Chromeček, Jan Komínek a Marek Zeman). Jenže Jan potká svou první lásku Lucii...

Popis

Horákovi je rodinný seriál natočený v roce 2006. Když Janovi Horákovi (Igor Bareš) zemřela manželka Marta zůstal sám se svými syny Tomášem, Ondřejem a Jakubem (Jakub Chromeček, Jan Komínek a Marek Zeman). Jenže Jan potká svou první lásku Lucii Krátkou (Lucie Benešová). Opět se dají dohromady. Lucie se právě rozvádí se svým manželem Miroslavem Krátkým (Pavel Novotný) se kterým má dvě dcery Evu a Terezu (Hana Vágnerová a Mariana Prachařová). Po rozvodu se odstěhuje z Brna se svými dcerami do Prahy. Vezme si Honzu a nastěhují se do jeho domu. Holky žily poněkud jiný život, luxusu a bohatství. Proto si také moc nerozumí se svými bratry. Ale Eva, která se pomalu sbližuje se svým nejstarším bratrem je milá a oblíbená, zato Tereza, která svého bratra Ondřeje nenávidí a on ji také a mezi jeho kamarády oblíbená není. A takhle začína dobrodružství sedmičlenné rodiny.

V 1. epizodě s názvem "Už se vzali" se Lucie a Jan vzali. Dcery Lucie se prestehovaly k hHonzovi domů a poprvé začaly chodit do Masarykovy školy kde poznaly kamarády svých bratrů.